Wijnproeverij 2018

wijnproevenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinterklaas bezoekt Soos

sinterklaas

 Sinterklaas is inmiddels vanuit Spanje onderweg naar de loodsenwacht in IJmuiden, e.t.a. 2 december 14.00 uur aan de loswal. Graag uw aanmelding + bijbehorend profiel voor 24 november doorsturen via de volgende link(kadootje max. 25 euro). Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mosselavond 2018

mosselavondDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amstelvaart met MS "De Jordaan"

m 2018 06030001Afgelopen 4 en 6 juni heeft het ms "de Jordaan" met een groot aantal soosleden en medewerkers van de bv een rondvaart gemaakt in Amsterdam. Het weer was gelukkig prachtig.

 

Bekijk de foto's >>>

Wijnproeverij

m PMKY7348Onze huis sommelier Trevor Stark heeft afgelopen 26 januari een wijnproefavond verzorgd in de loodsenwacht. Er is heel wat afgeproefd, bekijk de foto's >>>

Sint en Piet bezoeken Sociëteit 2017

m 2017 11180008Op zondag 19 november is Sinterklaas met zijn pieten de haven van IJmuiden binnen gevaren en heeft een bezoek gebracht aan de sociëteit. De Sint was erg goed op de hoogte en had voor alle kinderen een persoonlijk woordje.

 

Bekijk de foto's >>>

Jaarfeest 2017

m IMG 20161119 222410701 HDROp zaterdag 4 november is in het Thalia theater het door de sociëteit georganiseerde jaarfeest gevierd.

 

Bekijk de foto's >>>

Family BBQ 2017

m IMG 1355Op zaterdag 17 juni was de jaarlijkse barbeque voor medewerkers van de b.v. en actieve loodsen. Topkok Pascal had zijn best weer gedaan en een heerlijke bbq verzorgd.  

Bekijk de foto's >>>

Excursie Deltares

m IMG 1308Op 12 en 16 mei is er voor de soosleden die daar belangstelling voor hadden een excursie naar Deltares georganiseerd. De middag begon met een presentatie over een aantal projecten die Deltares heeft uitgevoerd waarbij de nieuwe sluis in IJmuiden uiteraard speciale aandacht kreeg. Na de presentatie werd er een rondleiding door het imposante complex verzorgd. De middag werd afgesloten met een bezoek aan het centrum van Delft waar een heerlijk diner werd geserveerd in de Bierfabriek. 

Bekijk de foto's >>>

Sleepbootavond 2017

 m IMG 1232Op woensdag 29 maart is er wederom een sleepbootavond voor actieve loodsen en werknemers van Port Towage Amsterdam georganiseerd. De avond werd goed bezocht door ruim 40 man. Dit jaar was ook de Koperen Ploeg als speciale gast uitgenodigd.  De voorzitter van de Koperen Ploeg verzorgde een presentatie over veiligheid en werkruimte tijdens het (ont)meren.

De avond werd afgesloten met een hapje en drankje. Volgend jaar weer!

 

Bekijk de foto's >>>