Loodsengolftoernooi 2019

agcHet jaarlijkse loodsengolftoernooi wordt dit jaar georganiseerd op de Amsterdamse golfclub. Indien u graag wilt meespelen kunt u zich hier opgeven. Hieronder vindt u de uitnodiging:

 

 

Beste allen,

 

Het is weer bijna zo ver, ons jaarlijks loodsen golftoernooi! Donderdag 29 augustus gaan we elkaar ontmoeten op de Amsterdamse golfclub. Vanaf nu is de inschrijving op de site van voortvarend geopend (www.voortvarend.info). U kunt zich aanmelden en tevens de eigen bijdrage betalen. Bij het inschrijven graag even aangeven welke hcp u speelt, of u een handicart nodig heeft en of u blijft eten. De eigen bijdrage dit jaar komt uit op €92,50 voor spelen en eten. Komt u alleen spelen dan is dit €50.

 

De Amsterdamse golfclub dus, onze collega’s uit deze regio hebben hier een lidmaatschap en zodoende konden we alles makkelijk en soepel regelen, dank hiervoor. Het adres van de baan is : Bauduinlaan 35, 1047 HK Amsterdam. Verdere route informatie is terug te vinden op hun site.

 

De spelvorm zal 18 holes stabelford zijn met een laagste hcp van 36. We hebben 3 shotgun holes gekregen waar we om 13:00 uur van zullen starten. Dit zal niet genoeg zijn voor onze groep dus degene die geen shotgun hebben zullen starten middels een starttijd aansluitend op elkaar. Van groot belang is natuurlijk om de vaart in het spel te houden, zodat we geen 5 uur over een ronde doen. Dus mocht u geen punten meer kunnen behalen op een hole graag het verzoek om de bal op te pakken.

 

Hoe ziet de dag eruit? Vanaf 11:00 uur kunt u zich inschrijven en gebruik maken van een lunch. Om 13:00 uur gaan we starten, waarna we hopelijk vanaf 17:00 uur aan de borrel en prijsuitreiking kunnen beginnen. Dan zal ons buffet rond 19:30 uur worden geopend.

 

Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Zo niet dan kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Laten we hopen op mooi weer dan staat niks ons nog in de weg voor een geslaagd toernooi!

 

Mvg,

 

Floris Oosterveld