(Ex)Loodsen golftoernooi 2018

golfbaanDe locatie voor dit jaar is de Wouwse plantage te Bergen op Zoom. Datum van het toernooi is woensdag 27 juni a.s. Als gebruikelijk lunch en koffie om 12:00 uur. De start van het golfen is om 13.00 uur middels een shotgunstart.

Men moet in het bezit zijn van een geldige handicap of een Golfvaardigheidsbewijs. Kosten voor deelname bedragen ongeveer €87,50 per persoon. Dit bedrag omvat de lunch bij aankomst, greenfee, aangeklede borrel en een diner. Kortom, een volledig verzorde golfdag!

 

Alle soosleden, dus ook de gepensioneerde collega's kunnen zich inschrijven via de site van de Rotterdamse sociëteit. Wilt u bij het aanmelden de volgende zaken aangeven: HCP, 1.Spelen & eten 2. alleen spelen 3. alleen eten, indien Handicart gewenst en uw (mobiele) telefoonnummer. Het doel dit jaar is om alle betalingen via de Rotterdamse sociëteit te laten lopen, zodoende hoeft niemand meer contant geld mee te nemen, wel zo makkelijk. Schrijf nu in: aanmeldingsformulier. Ongeveer een week voor aanvang van het toernooi ontvangen alle deelnemers een e-mail met alle details omtrent aanvangstijd, route naar de baan, etc.

Ik hoop weer op een grote aanmelding en we zien elkaar woensdag 27 juni.

 

Met vriendelijke groet,

 

Floris Oosterveld