Ries van der Velden Classic

 

RiesvdV2 september 2012

Denk in mogelijkheden en fiets mee tegen ALS!!

Ries van der Velden, een enthousiast wielrenner en schoonzoon van Winston Duits (FLP loods uit IJmond), die in de zomer van 2010 nog 6x de Alpe d’Huez op klom voor het goede doel, kreeg in september 2011 de diagnose ALS. 

Ries zijn leven staat op zijn kop, hij beseft dat hoewel hij gezond leek, hij dat niet was. Hij besluit echter al snel om het gevecht met de ziekte aan te gaan door het maken van grootse plannen waarin de ziekte geen plaats kan hebben.

De Ries van der Velden Classic is een van die plannen. Een fietstocht voor jong en oud om geld op te halen voor de Stiching LeoForte, die zich inzet voor het bevorderen van bewust en gezond leven.

Door je te laten sponsoren tot het fietsen van een of meerdere rondjes over het mooie uitdagende parcours, wordt geld opgehaald en daarnaast aandacht gevraagd voor “Bewust en gezond leven”. Want hoe bewust en gezond leeft u eigenlijk?

De fietstocht wordt georganiseerd voor individuele deelnemers en bedrijfsteams. Het parcours is 20km lang en loopt door de duinen van Bloemendaal, Overveen en Zandvoort.

Inschrijven kan via >>> website van de Ries van der Velden Classic.

Komt allen!

Ries is te volgen via >>> Twitter en >>> Facebook en de website van >>> Stichting LeoForte.